Gratis verzending in het VK £20+

Blog

Deel de liefde en het avontuur met iemand met deze eenvoudige kaartmake-up

Deze sentimentele lijsten zijn fantastisch! En kan ook voor zoveel projecten worden gebruikt, van Memory Books tot Home Decor tot gewoon simpele kaarten :D Er waren een aantal fantastische voorbeelden op de shows toen deze op Create & Craft werden gelanceerd, maar voor deze blogpost dacht ik dat ik doe een relatief eenvoudige kaart, voornamelijk gericht op de Adventure-dobbelsteenset: D 

Stap 1

Stans de volledige dobbelsteen uit witte kaart en zwarte glitterkaart

Stap 2

gebruik dan je schaar om ze allebei eruit te knippen en laat de filmstrips achter. Ik heb ook wat elementen uit een van de andere sets geknepen en het woord liefde uit wat stukjes van dezelfde kaart gestanst. 

Stap 3

Als focusontwerp koos ik een van de hartontwerpen, het kleine hart en ik koos ook het grootste trellis-ontwerp. Ik sneed de harten uit 2 verschillende tinten roze en het latwerk uit wit, en ik scheurde twee kanten weg zodat ik dit ook op mijn kaart kon gebruiken.

Stap 4

Ik heb toen een testrun gedaan met de lay-out en een foto gemaakt met mijn telefoon, zodat ik er later naar terug kon verwijzen

Stap 5

Nadat ik de testrun had gedaan, besloot ik dat ik de filmstrip stevig wilde hebben. Er zijn een paar manieren waarop je dit kunt doen met behulp van de matrijzen in de set, maar uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om hem op een lichtgrijze kaart te plakken

Stap 6

en er omheen knippen, ondersnijden zodat de randen van de filmstrip doorzichtig bleven

Stap 7

Toen heb ik gecontroleerd of ik het leuk vond, en dat deed ik 

Stap 8

Dus begon ik mijn andere elementen toe te voegen. Ik knipte eigenlijk in de filmstrip zodat ik het hart erin kon nestelen

Stap 9

Ik heb ook dat gescheurde latwerk toegevoegd aan een paar gebieden op de achtergrond, evenals de wegvallende stukken, en de kleinere roze harten ook

Stap 10

Ik heb het liefdessentiment toegevoegd dat ik aanvulde met een Dymo-woord 'Birthday' zodat het sentiment 'Birthday Love' luidt 

Stap 11

Hier hebben we de voltooide 5x7-kaart! Je zou dit ook op de voorkant van geheugenboek 2 kunnen repliceren 

Ik hoop dat je deze eenvoudige gelaagde gestanste kaart leuk vond, maar er zijn talloze mogelijkheden met deze Sentimental Frames! Het is het soort stansset waar je lang mee bezig zult zijn :D :D Christine xxx 

Koop The Craft Project

Tags:

ouder bericht
nieuwer bericht

laat een reactie achter

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees meer

OK ik snap het