Gratis verzending in het VK £20+

Blog

Gedetailleerde gelaagde kaarten maken met Christine Smith

Zowel de Special Birthday Beautiful Banner als For You Elaborate Swirls zijn fantastische gedetailleerde Layering Die-sets voor je grotere kaarten, maar ze werken ook geweldig voor kleinere kaarten: D Dus ik dacht dat ik bij elke set één kaartidee voor je zou doornemen 

Stap 1

Een snelle kaart met 'For You Elaborate Swirls' Stans de getoonde stukken uit, ik heb parelmunt, ivoor, satijnmunt, wit en perkament gebruikt om mijn stukken uit te snijden. 

Stap 2

Knip een stuk witte kaart uit tot je favoriete kleine kaartformaat (de mijne is 10x13 cm) en gebruik de Ivory die-cut om te beginnen met het bouwen van je achtergrond, plak de helft op de kaart en getoond, knip dan het overtollige af.

Stap 3

Gebruik het overschot om de andere gebieden in te vullen...

Stap 4

...om je zo'n mooie volledige achtergrond te geven 

Stap 5

Voeg vervolgens de parelmunt toe om de achtergrond nog meer op te bouwen. 

Stap 6

Leg voor je gevoel de satijnen munt met de uitgesneden 'For You'-stans op een effen witte laag, dit zal ons in staat stellen om het aan de kaart toe te voegen met 3D-schuim: D En dit ook op de grotere perkamentlaag te matteren

Stap 7

Plaats het sentiment iets meer naar de bovenkant van je kaartpaneel, je kunt ook spelen met de plaatsing van het sentiment, dus geef een ander uiterlijk, en ik denk dat deze kaart er ook prachtig uit zou zien met een vlinder of twee!

Stap 8

Nu voor een simpele kleine kaart met 'Special Birthday Beautiful Banner'. Eerst heb ik een paar stukjes gesneden, de grote swirly vorm van perkament, de hoofdbanner van witte kaart en roze glitterkaart (zorg ervoor dat de 2 wegvallende stukken van deze snit) en de sentimenten van diep roze. 

Stap 9

Nu willen we van de hele witte banner een omtrek maken, dus om dit te doen, knip je gewoon de 3 sentiment-stansen in het stevige bannerstuk, en hieruit krijg je ook de 3 sentimenten in het wit die we later als slagschaduwen zullen gebruiken 

Stap 10

Je blijft er niet mee zitten...

Stap 11

Voeg je stevige glitterbanner toe aan je kleine kaartpaneel (10x13 cm) met 3D-schuim om wat dimensie te geven. 

Stap 12

Toen dacht ik dat het leuk zou zijn om wat van de glitter te verzachten die later zal verschijnen, dus besloot ik die grote swirly perkament-stans te nemen en delen ervan achter de witte banneromtrek te gebruiken. 

Stap 13

Herhaal aan de andere kant met het resterende stuk en knip het overtollige…

Stap 14

Deze kun je dan op de roze glitter plakken om dit mooie subtiele resultaat te krijgen. 

Stap 15

Nu voor de belangrijkste gevoelens, eerst heb ik de witte die-cuts teruggeplaatst in ...

Stap 16

... toen heb ik de roze die-cuts toegevoegd en ze iets verschoven, zodat het wit als een slagschaduw fungeert :D 

Stap 17

Doe dit voor alle 3 de delen van het sentiment. 

Stap 18

Toen ik eenmaal in dit stadium was, had ik het gevoel dat de witte achtergrond te leeg was, als ik de banner niet al op het paneel had geplakt, had ik misschien een dobbelsteen in de achtergrond geciseleerd of zelfs een embossing-map gebruikt, maar uiteindelijk besloot ik om een ​​van de patroonstansen te gebruiken uit de set met een selectie van kleine bloemstukjes erin, en ik heb het ook een paar keer uit de glitterkaart en dieproze kaart gesneden. 

Stap 19

Daarna verspreidde ik ze gewoon over de kaart en concentreerde ik me in die twee lege hoeken 

Stap 20

En hier heb je je 2 kaarten, ik denk dat je ook fantastische resultaten zou krijgen door de sets te mixen 

Ik hoop dat je genoten hebt van deze snelle en eenvoudige kaartideeën voor kleinere kaarten met behulp van Large Layering die-sets :D Christine xxx 

Koop The Craft Project

Tags:

ouder bericht
nieuwer bericht

laat een reactie achter

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees meer

OK ik snap het