Onze GLOEDNIEUWE stempelset met nautisch thema zal uw boot laten drijven. Mis het niet!

MEER WETEN?
Gratis verzending in het VK £20+

Blog

Designer's Choice Serendipitous Sepal Vianney

Hallo iedereen! Vandaag spelen we met Tonic Studios' nieuwste Designer's Choice, Serendipitous Sepal! Met deze prachtige stansset maak je gemakkelijk en snel twee mooie kleine geschenkdoosjes. Ik zal de topper sterft uit de set gebruiken om een ​​leuke en kunstzinnige lotusbloem geïnspireerde kaart te maken! Ik zal ook wat van Tonic's aquarelpapier, ivoren kaartbasis, wat paars en groen papier en die leuke kleine Shimmer Powders gebruiken! Laten we beginnen!

De kaartbasis maken:

Ik gebruik een ivoren A6-kaartbasis, aquarelpapier, glinsterende poeders in Cherry Bomb en Blue Blitz, een spuitfles en een warmtetool. Ik zal ook een deel van de Purple Rain-spiegelkaart gebruiken.

Stap 1

Knip een stuk aquarelpapier van 4 1/8 "x 5 7/8". Spray het aquarelpapier met een beetje water. Knijp dan een beetje in de glinsterende poeders. Ik zal het water blijven sproeien en de glinsterende poeders echt in beweging krijgen.

Stap 2

Ik voeg graag veel water toe, zelfs "smoosh" het papier met de voorkant naar beneden in de plas die door het water en het glinsterende poeder is ontstaan.

Stap 3

Als ik tevreden ben met het resultaat, dep ik het graag een beetje af met keukenpapier. Deze stap is volledig optioneel.

Stap 4

De kleuring van het aquarelpapier werk ik af door het te drogen met een heattool. Leg dit stuk voor nu opzij.

Stap 5

Voor een extra matlaag zal ik een stuk Purple Rain-spiegelkaart bijsnijden tot 4 3/8 "x 6 1/8". Leg dit stuk even opzij.

Stansen van de topperstukken:

Ik zal de Serendipitous Sepal dies en Classic Card in Mauve Purple en een beetje Pine Tree Green en Mirror Card in Purple Rain gebruiken.

Stap 1

Stans de spiegelkaart met behulp van de buitenste stansen van de siertoppers van beide bloemvormen.

Stap 2

Ik ga nu de mauve classic kaart stansen met behulp van de topper dies, zowel de buitenste dies als de inlay dies.

Stap 3

Nu kunnen we de inlay-stansen voorzichtig op de achtergrondstansen lijmen. Doe dit voor beide bloemvormen en zet apart.

Stap 4

Ik zal ook alleen de buitenste stans van de grotere bloemvorm uit de groene klassieke kaart snijden. Dan snij ik de vorm doormidden, we gebruiken deze stukken als bladeren. Zet even opzij.

Ons sentiment stempelen en de kaart samenstellen:

Stap 1

Nu onze achtergrond helemaal droog is, gebruik ik een stempel uit de "Sunshine & Flowers" Stamp Club-set om het sentiment toe te voegen. Wanneer ik op aquarelpapier stempel, gebruik ik een stempelgereedschap voor het geval ik meer dan eens moet stempelen om volledige dekking te krijgen.

Stap 2

Laten we doorgaan en de matlagen hechten. Ik zal eerst de spiegelkaart vastlijmen en vervolgens de prachtige achtergrond van aquarelpapier.

Stap 3

Ik zal nu onze bloemtopperstukken monteren. 

Stap 4

Laten we doorgaan en de matlagen hechten. Ik zal eerst de spiegelkaart vastlijmen en vervolgens de prachtige achtergrond van aquarelpapier.

Stap 5

Lijm dit hele stuk op de kaart.

Stap 6

Ik zal nu de grote gestanste bloem met de kleinere bloem toppen. Ik doe dit met dimensionale schuimlijm.

Onze kaart is klaar! Ik ben echt dol op deze veelzijdige set. De dozen die het creëert zijn gewoon schattig en elegant tegelijk. De kaart die we zojuist hebben gemaakt is geen uitzondering, wat een prachtige manier om de gestanste toppers te gebruiken! Heel erg bedankt dat je wat tijd met me hebt doorgebracht, veel plezier met het maken van je eigen mooie kaarten, dozen en meer.

Koop The Craft Project

Tags:

ouder bericht
nieuwer bericht

laat een reactie achter

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees meer

OK ik snap het