Onze GLOEDNIEUWE stempelset met nautisch thema zal uw boot laten drijven. Mis het niet!

MEER WETEN?
Gratis verzending in het VK £20+

Blog

Maak een monsterkaart en cupcaketoppers met Aya Bandk

Hallo knutselvrienden,


Ik ben Aya en ik ben zo blij om mijn eerste blogpost voor Tonic met jullie te delen.

De projecten van vandaag zijn super schattig en alleen al als je naar deze schattige monsters kijkt, ga je glimlachen :)

Het eerste project dat ik maakte is deze kaart met de Little Monster stempel en bijpassende stansset. Deze set is geweldig voor verjaardagskaarten, vooral voor iedereen die van "Monster Inc Movie" houdt 


Ik heb nestmallen gebruikt om een ​​gezellig huis voor de kleine monsters te creëren. Ik heb er een paar uitgesneden en in verschillende kleuren karton gelegd om diepte aan mijn kaart toe te voegen. Bovendien om een ​​dynamische gelaagde scène te creëren.


* Die schattige monstertjes zijn gestempeld op glad wit karton met Jet Black Ink en ingekleurd met de Copic Markers. De afbeeldingen zijn gestanst en zoals afgebeeld op de scène geplakt.

* Het sterstencil is gestencild met Tim Holtz Opaque Grit Paste voor een gestructureerde achtergrond. Ik heb een tonic helder glazuur op het monster toegevoegd voor extra interesse in hun lichaam. Ik maakte de kaart af door wiebelogen op de gestempelde en gestanste monsters aan te brengen.

Het eerste project dat ik maakte is deze kaart met de Little Monster stempel en bijpassende stansset. Deze set is geweldig voor verjaardagskaarten, vooral voor iedereen die van "Monster Inc Movie" houdt 


Ik heb nestmallen gebruikt om een ​​gezellig huis voor de kleine monsters te creëren. Ik heb er een paar uitgesneden en in verschillende kleuren karton gelegd om diepte aan mijn kaart toe te voegen. Bovendien om een ​​dynamische gelaagde scène te creëren.


* Die schattige monstertjes zijn gestempeld op glad wit karton met Jet Black Ink en ingekleurd met de Copic Markers. De afbeeldingen zijn gestanst en zoals afgebeeld op de scène geplakt.


* Het sterstencil is gestencild met Tim Holtz Opaque Grit Paste voor een gestructureerde achtergrond. Ik heb een tonic helder glazuur op het monster toegevoegd voor extra interesse in hun lichaam. Ik maakte de kaart af door wiebelogen op de gestempelde en gestanste monsters aan te brengen.

Het eerste project dat ik maakte is deze kaart met de Little Monster stempel en bijpassende stansset. Deze set is geweldig voor verjaardagskaarten, vooral voor iedereen die van "Monster Inc Movie" houdt 


Ik heb nestmallen gebruikt om een ​​gezellig huis voor de kleine monsters te creëren. Ik heb er een paar uitgesneden en in verschillende kleuren karton gelegd om diepte aan mijn kaart toe te voegen. Bovendien om een ​​dynamische gelaagde scène te creëren.

* Die schattige monstertjes zijn gestempeld op glad wit karton met Jet Black Ink en ingekleurd met de Copic Markers. De afbeeldingen zijn gestanst en zoals afgebeeld op de scène geplakt.


* Het sterstencil is gestencild met Tim Holtz Opaque Grit Paste voor een gestructureerde achtergrond. Ik heb een tonic helder glazuur op het monster toegevoegd voor extra interesse in hun lichaam. Ik maakte de kaart af door wiebelogen op de gestempelde en gestanste monsters aan te brengen.


Voor het tweede project heb ik deze schattige traktaties gemaakt en cupcakepapiertjes als traktatie voor mijn kinderen.


Eerst heb ik wat cupcake toppers gemaakt door de kleine monstertjes te stempelen en in te kleuren. Deze monsters zullen de cupcake toppers zijn.

Voor het tweede project heb ik deze schattige traktaties gemaakt en cupcakepapiertjes als traktatie voor mijn kinderen.

Voor het tweede project heb ik deze schattige traktaties gemaakt en cupcakepapiertjes als traktatie voor mijn kinderen.

Eerst heb ik wat cupcake toppers gemaakt door de kleine monstertjes te stempelen en in te kleuren. Deze monsters zullen de cupcake toppers zijn.

Voor het tweede project heb ik deze schattige traktaties gemaakt en cupcakepapiertjes als traktatie voor mijn kinderen.


Eerst heb ik wat cupcake toppers gemaakt door de kleine monstertjes te stempelen en in te kleuren. Deze monsters zullen de cupcake toppers zijn.

Voor het tweede project heb ik deze schattige traktaties gemaakt en cupcakepapiertjes als traktatie voor mijn kinderen.

Eerst heb ik wat cupcake toppers gemaakt door de kleine monstertjes te stempelen en in te kleuren. Deze monsters zullen de cupcake toppers zijn.

Eerst heb ik wat cupcake toppers gemaakt door de kleine monstertjes te stempelen en in te kleuren. Deze monsters zullen de cupcake toppers zijn.


Daarna stanste ik Cupcake Wrappers en stop ik er pompons en chocolaatjes in. Je kunt een elektronische machine gebruiken om cupcake-wikkels te snijden als je de matrijs niet hebt of gewoon kant-en-klare exemplaren koopt.


Laat me je vertellen dat mijn kinderen gek werden van deze monsterlekkernijen. Zie je nog chocola :D?

Voor het tweede project heb ik deze schattige traktaties gemaakt en cupcakepapiertjes als traktatie voor mijn kinderen.


Eerst heb ik wat cupcake toppers gemaakt door de kleine monstertjes te stempelen en in te kleuren. Deze monsters zullen de cupcake toppers zijn.

Voor het tweede project heb ik deze schattige traktaties gemaakt en cupcakepapiertjes als traktatie voor mijn kinderen.

Voor het tweede project heb ik deze schattige traktaties gemaakt en cupcakepapiertjes als traktatie voor mijn kinderen.

Eerst heb ik wat cupcake toppers gemaakt door de kleine monstertjes te stempelen en in te kleuren. Deze monsters zullen de cupcake toppers zijn.

Daarna stanste ik Cupcake Wrappers en stop ik er pompons en chocolaatjes in. Je kunt een elektronische machine gebruiken om cupcake-wikkels te snijden als je de matrijs niet hebt of gewoon kant-en-klare exemplaren koopt.


Laat me je vertellen dat mijn kinderen gek werden van deze monsterlekkernijen. Zie je nog chocola :D?

Daarna stanste ik Cupcake Wrappers en stop ik er pompons en chocolaatjes in. Je kunt een elektronische machine gebruiken om cupcake-wikkels te snijden als je de matrijs niet hebt of gewoon kant-en-klare exemplaren koopt.

Laat me je vertellen dat mijn kinderen gek werden van deze monsterlekkernijen. Zie je nog chocola :D?

Heel erg bedankt voor het langskomen. Kijk op Tonic Studios voor meer inspiratie van het ontwerpteam.

Koop The Craft Project

Tags:

ouder bericht
nieuwer bericht

laat een reactie achter

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees meer

OK ik snap het