Gratis verzending in het VK £20+

Blog

Hoe gebruik je paneelstansen van 3D-stanssets om een ​​decoratieve kaart te maken?

De Oriental Sky Lights-boxen zijn zo goed ontworpen en hebben een fantastisch verborgen detail in de dozen en ook een fantastische koepelvormige buitenkant. Voor de lancering op Create & Craft heb ik de tuit en het handvat van de Tonic Tea pot gebruikt om een ​​Aladdin's Lamp te maken, en ik heb van de vierkante versie ook een slangenbezweerdersmand gemaakt, dus ze zijn een mooie veelzijdige basis voor wat creatieve ideeën ook :D En daar over gesproken, de prachtige decoratieve panelen zijn ook fantastisch voor kaarten! Dus aangezien je de constructiedetails in het pakket krijgt, dacht ik dat ik je een paar snelle en gemakkelijke kaartideeën zou laten zien die je zou kunnen gebruiken om je Oriental Skylight Gift te begeleiden 

Stap 1

Voor de eenvoudige achtergronden van de kaarten, stans je een van de decoratieve panelen uit een stuk scrapkaart en gebruik je dit als sjabloon

Stap 2

zo, gewoon over de kaart bewegen ... Ik hou van deze willekeurige stijl, maar je kunt het zeker ook uitlijnen om een ​​meer lineair uniform effect te creëren als je dat wilt. 

Stap 3

Voor wat sprankeling nam ik de Strawberry Bonbon Glitter Marker, krabbelde het op mijn glasmat, voegde wat water toe en spetterde het op mijn achtergrond met een fijne kwast

Stap 4

dit geeft een mooie subtiele schittering over de kaart. Hoe kleiner het penseel, hoe kleiner de splatter. 

Stap 5

Voor de decoratieve 'toppers' voor de kaarten heb ik de stukken hierboven gestanst, met een donkerdere roze tint voor het ingewikkelde detail en een lichtere roze tint voor de stevige achtergrondstukken. 

Stap 6

Om wat extra interesse toe te voegen, besloot ik de bloemen van het ontwerp op papier te zetten met Holo Waves-karton, en de Nuvo Embellishment Tool werkt geweldig voor het plaatsen van de kleine stukjes. 

Stap 7

Dit is het fantastische resultaat dat je krijgt: DI herhaalde dit ook voor een van de rechthoekige panelen.

Stap 8

Voeg je 'toppers' toe aan je achtergronden, ik voegde de gebogen topper toe aan het bovenste gedeelte van de kaart, en voor de rechthoeken plakte ik de twee effenen plat op de achtergrond en hief ik de papieren versie op met 3D-schuim in de midden, dit geeft de illusie dat het een groter decoratief paneel is.

Stap 9

Er zijn ook kleine gestikte rechthoeken in de stanssets, en ik heb er een gebruikt om mijn sub-sentiment in te stempelen (uit de Simple Sentiments set 3796E)

Stap 10

en ik heb dit gecombineerd met de klassieke Thanks Sentiment Strip-die om mijn gevoelens compleet te maken 

Stap 11

Ten slotte heb ik een verstrooiing van pailletten toegevoegd en wat White Blizzard Nuvo Glitter Drops aan de centra toegevoegd 

Ik hoop dat je genoten hebt van deze snelle en eenvoudige kaartideeën, ik denk dat het ook fantastisch zou zijn om de sjabloneren en papieren panelen over te brengen op een complete Oriental Sky Light Box :D :D Christine xxx 

Koop The Craft Project

Tags:

ouder bericht
nieuwer bericht

laat een reactie achter

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees meer

OK ik snap het