Maak adembenemende geheugenboeken, tijdschriften en kaarten met ons GLOEDNIEUWE officiële tijdschrift

MEER WETEN?
Gratis verzending in het VK £20+

Blog

Top tien met inkt gevulde blogs van Tonic Studios

In de geest van Inktober heb ik een aantal van mijn favoriete blogs verzameld vol levendige inspiratie en technieken.

Hallo mede knutselliefhebbers! Ik heb met veel van Tonic's fantastische 'inky' Nuvo-producten gespeeld om dit schattige paar felgekleurde monsterkaarten te maken met behulp van de uitzonderlijk leuke Stamp Club-release genaamd 'Little Monsters'. Ik hoop dat je met me meegaat om rommelig te worden en wat inktzwart plezier te hebben!

Hoi! Vandaag staat in het teken van de Stamp Club-release - Sunshine and Sunflowers! Mijn project richt zich op kleuren met Nuvo Alcohol Markers en compositie. Ik ben verliefd op deze set en het maakt mijn ziel blij.  

Hallo daar Tonic crafters en welkom op mijn eerste blog! Ik ben erg enthousiast om mijn 10 kleurtechnieken met Nuvo Alcohol-markeerpennen en zelfs enkele gewone huishoudelijke artikelen met je te delen - allemaal op die schattige kleine paddenstoel van Stamp Club!

Dag iedereen! Het is Galina Filippenko hier met een speciale post over Nuvo Mica Mist.

Ik zal je vijf eenvoudige manieren laten zien om deze sprays te gebruiken om opvallende effecten te creëren op je knutselprojecten.

Hallo mede knutselliefhebbers! Ik heb met veel van Tonic's fantastische 'inky' Nuvo-producten gespeeld om dit schattige paar felgekleurde monsterkaarten te maken met behulp van de uitzonderlijk leuke Stamp Club-release genaamd 'Little Monsters'. Ik hoop dat je met me meegaat om rommelig te worden en wat inktzwart plezier te hebben!

Hoi! Vandaag staat in het teken van de Stamp Club-release - Sunshine and Sunflowers! Mijn project richt zich op kleuren met Nuvo Alcohol Markers en compositie. Ik ben verliefd op deze set en het maakt mijn ziel blij.  

Hallo daar Tonic crafters en welkom op mijn eerste blog! Ik ben erg enthousiast om mijn 10 kleurtechnieken met Nuvo Alcohol-markeerpennen en zelfs enkele gewone huishoudelijke artikelen met je te delen - allemaal op die schattige kleine paddenstoel van Stamp Club!

Hallo allemaal, mijn naam is Zinia Redo en ik ben een ontwerper, illustrator en fervent handwerkster. Ik ben terug op de Tonic-blog om tips en trucs te delen over nog een van mijn favoriete kleurmedia, de Nuvo Alcohol-markers.

Dag iedereen! Het is Galina Filippenko hier met een speciale post over de mengtechnieken van Nuvo Hybrid Inks. We beginnen met enkele basismengtips en gaan over naar andere creatieve en leuke technieken.

Dag iedereen! Het is Galina Filippenko hier met een speciale post over Nuvo Mica Mist.

Ik zal je vijf eenvoudige manieren laten zien om deze sprays te gebruiken om opvallende effecten te creëren op je knutselprojecten.

Ik bekijk de Nuvo Precision Blender-borstels en heb enkele kaarten om ze te gebruiken. Voor mijn kaarten gebruik ik de Precision Blender Brushes met de Nuvo Hybrid inkten. Samen maken ze moeiteloos prachtige inktvermenging.

Hallo allemaal, mijn naam is Zinia Redo en ik ben een ontwerper, illustrator en fervent handwerkster. Ik ben terug op de Tonic-blog om tips en trucs te delen over nog een van mijn favoriete kleurmedia, de Nuvo Alcohol-markers.

Hallo daar, Michelle Short hier om Nuvo Glitter Markers te bekijken. Dit is zo'n leuk medium om te gebruiken om sprankeling aan je projecten toe te voegen. Ik deel drie manieren om Glitter Markers te gebruiken om verschillende looks te creëren.

Hallo allemaal, mijn naam is Zinia Redo en ik ben een ontwerper, illustrator en fervent handwerkster uit Griekenland. Ik ben echt gepassioneerd door kleur in al zijn vormen, dus natuurlijk is Nuvo mijn favoriete productlijn van Tonic Studios. Daarom wil ik je mijn favoriete kleurmedium, Nuvo Aqua Flow Pens, van naderbij laten zien

Dag iedereen! Het is Galina Filippenko hier met een speciale post over de mengtechnieken van Nuvo Hybrid Inks. We beginnen met enkele basismengtips en gaan over naar andere creatieve en leuke technieken.

Hallo allemaal, Bibi Cameron is hier voor Tonic Studios en ik zal jullie kennis laten maken met de nieuwe Nuvo Shimmer Pen Colours. Deze pennen zijn ontworpen om glans en een elegante finishing touch toe te voegen aan elk papercraft-project.

Hallo daar, Michelle Short hier om Nuvo Glitter Markers te bekijken. Dit is zo'n leuk medium om te gebruiken om sprankeling aan je projecten toe te voegen. Ik deel drie manieren om Glitter Markers te gebruiken om verschillende looks te creëren.

Hallo allemaal, mijn naam is Zinia Redo en ik ben een ontwerper, illustrator en fervent handwerkster uit Griekenland. Ik ben echt gepassioneerd door kleur in al zijn vormen, dus natuurlijk is Nuvo mijn favoriete productlijn van Tonic Studios. Daarom wil ik je mijn favoriete kleurmedium, Nuvo Aqua Flow Pens, van naderbij laten zien

ouder bericht
nieuwer bericht

laat een reactie achter

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees meer

OK ik snap het