Gratis verzending in het VK £20+

Blog

Hoe maak je een mini-geheugenboekalbum – Tutorial – Louise Sims Sim

Hallo allemaal, Dit is Louise Sims – ook bekend als Lou of Lulu. Ik ben een basisschoolleraar en hou van papercraft. Ik maak deel uit van het Tonic Studios Design Team waar we samples maken voor Tonic UK TV-shows. Ik zit nu 3 jaar in het team en voordat ik bij Tonic Studios kwam, had ik bijna nooit die-cuts in mijn projecten gebruikt, maar nu... nou, dat is iets heel anders.

Vandaag deel ik een project met de Keepsake Creator Insert-stansen van Tonic Studios, samen met eenvoudige ideeën om decoratieve accenten toe te voegen aan die-cuts, met behulp van Nuvo Hybrid-inkten en handgemaakt Craft Perfect-papier met textuur!

Er zijn 3 verschillende sets om uit te kiezen in de Keepsake Creator Insert dies-collectie. Elke set heeft een andere vorm, inzet, sentiment & decoratieve panelen, enz.

Om dit project te versieren heb ik stansen uit de hele collectie gebruikt en verfraaide het ontwerp met prachtige stansvormen uit de Mermaid in Love collectie.

Ik heb de stansvormen gekleurd met veel verschillende Nuvo Hybrid Diamond-inkten en mijn vertrouwde Nuvo-daubers.

Ik gebruik verschillende Craft perfect-papieren die hieronder helemaal onderaan dit bericht worden vermeld ter informatie.

Om dit album te maken duurde slechts ongeveer 2 uur van start tot finish. Kun jij raden wat het langste stuk was? Nou, het kleurde alle stansvormen in die ik als decoratie gebruikte, maar niet mopperend om het boekontwerp perfect af te werken.

Ik heb een video gefilmd om details over dit project te delen en je de stanssets te laten zien...

Zoals je hebt gezien in de video In het midden van mijn boek heb ik een notitieboekje gemaakt - omdat ik dol ben op notitieboekjes - met behulp van de stansen om de pagina's te maken. Ik heb ze op hun plaats vastgezet met elastiek, zodat er meer pagina's kunnen worden toegevoegd of pagina's kunnen worden verwijderd, allemaal gemakkelijk te bereiken als ze van het elastiek wegglijden. Gebruik daarnaast ook de pagina's uit de Memorable Moments dies-collectie om een ​​interactieve pagina te maken voor een groter album … en … er komt geen lijm bij kijken! Ja, geen lijm...  

Ik heb ook een video gemaakt waarin twee snelle maar verschillende manieren worden uitgelegd waarop je de stansen kunt gebruiken om je albums te maken zonder een traditionele wervelkolom te maken/gebruiken

Dat is alles voor vandaag!

Bedankt dat ik vandaag op de blog sta en kijk ernaar uit om toekomstige projecten met jullie allemaal te delen.

Tot dan, veel plezier met knutselen,

Lou x.

LEVERING LIJST UK SHOP – WERELDWIJDE LEVERING

Tags:

ouder bericht
nieuwer bericht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees meer

OK ik snap het