Gratis verzending in het VK £20+

Blog

Tonic Craft Kit Wildflower Garden Virtual Craft Samen met Leo McJames

Toen ik deze kit voor het eerst zag, wist ik gewoon dat ik er dol op zou zijn! De doos zit boordevol prachtige heldere kleuren, en in combinatie met de bloemen- en bladafbeeldingen in de stempel- en stansset, doet het denken aan lentebloemen die opduiken in de tuin en genieten van warmer weer omringd door bloemen. Ik vind het geweldig dat je met de dobbelsteenset zowel ramen als poorten kunt ontwerpen, en er zijn ook zoveel mini-elementen om aan je scènes toe te voegen, ik weet zeker dat je net zoveel van het spelen met deze set zult houden als ik!


Ik ontwierp deze kaart met behulp van de raamdobbelsteen en werd geïnspireerd door mijn kersenbomen in de tuin te zien bloeien door het woonkamerraam. Ik heb een dubbelgevouwen kaartbasis gemaakt met behulp van de meegeleverde A6-kaartblanco's en enveloppen in de kit, en ik zal je precies uitleggen hoe je dit moet doen tijdens het knutselen! Deze kaart, gedecoreerd met veel van het papier en de elementen in de kit, zou geschikt zijn voor een hele reeks gelegenheden en zou zeker de dag opfleuren van iedereen die hem ontving.


Om samen met mij te knutselen, heb ik hieronder een afbeelding toegevoegd van de stukken die je klaar moet hebben, we zullen die avond ook nog twee snelle sneden doen om je scherp te houden! Maar als je kit nog niet is aangekomen, geen paniek, kijk live mee om te zien hoe de kaart in elkaar steekt, en je kunt dan teruggaan en de herhaling bekijken zodra je kit bij je is.

Als u nog geen kit-abonnee bent, of deze kit gewoon eenmalig wilt ontvangen, kunt u deze verkrijgen door te klikken op HIER, bestel vóór 15 april om 4 uur om deze specifieke kit te ontvangen.

Ik kijk er naar uit om woensdag met je te knutselen!

Tags:

ouder bericht
nieuwer bericht

laat een reactie achter

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees meer

OK ik snap het